Werken bij
Cater Concept?

Voor de lekkerste baan van Nederland

Heerlijk krokant afgebakken broodjes, verse soepen, smoothies of vers gemaakte salades. Loopt het water je al in de mond? Laat je verleiden en solliciteer voor de lekkerste baan van Nederland: Cateringmedewerker of misschien wel leidinggevende van een van onze teams! Laat je gasten (en jezelf natuurlijk) iedere dag opnieuw genieten van al het lekkers dat je voor ze klaarmaakt. Wij zouden het wel weten! Is het al lunchtijd? We zien je daar.

Werken in de Catering

Jij straalt gastvrijheid uit, waar je ook bent! Om te zorgen dat jouw gasten niets tekort komen loop je graag een tandje harder. Binnen onze locaties creëren wij energiehaarden waar lekker en goed eten net zo belangrijk is als persoonlijke aandacht. Om optimale tevredenheid bij hen, de gasten te bereiken hebben we jou hard nodig. Jouw kennis, vakmanschap, servicegerichtheid en creativiteit zijn essentieel om te kunnen blijven verrassen en ontwikkelen. Wij nemen je graag mee in onze liefde voor het vak.

Solliciteer

Werken bij de leukste werkgever van Nederland? Stuur je sollicitatie per brief of mail naar onderstaand (mail)adres, of vul het formulier in.

Cater Concept B.V.
t.a.v. personeelszaken
Overkampsweg 14
8102 PH Raalte
personeelszaken@caterconcept.nl
0572 – 34 61 00

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.