Cater Concept op het werk

Bedrijfscatering

#Binded by Food

Samen eten verbindt. Het stimuleert uw medewerkers om met elkaar in gesprek te komen en elkaar informeel te ontmoeten. Maar #Binded by Food is ook de verbinding tussen wensen en aanbod, tussen eetgewoontes en culturen en tussen werken en ontspanning. Met als doel uw medewerkers en daarmee uw bedrijf optimaal te faciliteren.

#Binded by Food staat ook voor duurzaam werken, met seizoensgebonden producten en lokale inkoop. We focussen ons op eerlijke, goede en gezonde producten en het promoten van een gezonde leefstijl waarbij bewegen en de vitaliteit van uw medewerkers centraal staat.

We verminderen onze voetafdruk door steeds meer plantaardige eiwitten op te nemen in het aanbod en werken naar ‘no waste’ in 2030.

Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden voor verdere CO²-reductie.

 

Onze aanpak

Bij ons staat een lokale aanpak, persoonlijke aandacht en het bieden van een hoge kwaliteit centraal in de samenwerking.

Maatwerk
Geen werkomgeving is hetzelfde en de vraag rondom eten en drinken is continu in beweging. Als specialist in maatwerk sluiten wij onze dienstverlening als geen ander aan op uw bedrijfscultuur. 

Met onze aanpak komen wij tot concrete oplossingen en verrassen wij onze gasten en partners. De resultaten van onze dienstverlening delen we in alle openheid, omdat we vinden dat je alleen zo optimaal kunt samenwerken.

Kernwaarden

Actief verduurzamen om beter om te gaan met de wereld en het milieu.

Steunen van de lokale economie met lokale producten en inzet van lokale werknemers.

Ons grootste kapitaal waar we graag aandacht aan geven, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen de optimale dienstverlening vaststellen, monitoren en steeds optimaliseren.

Altijd kiezen voor kwaliteit en het promoten van een gezonde levensstijl.

Contact

Voor vragen, opmerkingen, complimenten of bijzonderheden kunt u het formulier invullen en we nemen dan graag contact met u op!

Cater Concept B.V.

Overkampsweg 14
8102 PH Raalte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn lid van: