Welkom

Even voorstellen…

Cater Concept is ooit opgericht vanuit het idee dat oprechte aandacht en interesse in elkaar beter moest kunnen in bedrijfs- en onderwijscatering.

Als familiebedrijf koesteren wij dit gedachtengoed nog steeds. Binnen onze onderneming staan deze pijlers centraal, in ons dagelijks werk, in contacten met u en onze medewerkers. Laat het onze nuchterheid zijn, we willen en kunnen niet anders ondernemen dan met oprechte aandacht voor u en uw bedrijf. Deze werkwijze bewijst al jaren zijn kracht.

Roy en Diana kennen nog steeds alle opdrachtgevers en medewerkers persoonlijk en dit voelt goed. Verbondenheid en elkaars taal spreken, dat lukt alleen door elkaar te ontmoeten.

Wij zijn een onderneming waarbij een gezonde samenwerking zowel letterlijk als figuurlijk genomen mag worden!

Ons doel: Het samen met u werken aan een gezonde en duurzame eetomgeving met optimale gasttevredenheid.

Maatschappelijk  verantwoord ondernemen

Onze missie

Het is onze missie om onze passie voor goed eten & drinken over te brengen op onze partners en gasten met oog voor people, planet en profit.

People

We weten wat goed en gezond eten voor het lichaam doet en bieden een vers en gezond assortiment aan dat bijdraagt aan de vitaliteit van onze gasten.

Planet

We verlagen de voetafdruk van ons assortiment zoveel mogelijk door te zoeken naar lokale producten en andere duurzame opties en werken toe naar 0% afval.

Profit

We zien de talenten van onze medewerkers en stimuleren ze hier gebruik van te maken, want dat verbetert onze dienstverlening.

Onze inspiratie?

De wensen van onze gasten en onze partners om deze, samen met de trends en ontwikkelingen uit de markt, in te passen in onze service.

Onze mensen

 Ons team is hecht en onze mensen voelen zich zowel verbonden met uw organisatie als Cater Concept.
Wij zijn deel van uw team, vakbekwaam en gastvrij.

Roy Heetkamp

Directeur / Eigenaar

Marie-José Leeuwenkamp

Rayonmanager

Diana Heetkamp
Manager HR & Communicatie

Carla van Zeventer

Rayonmanager / Eventmanager

Jeroen Albers
Manager New Business & Development

Ineke Oosterbaan

Medewerker financiële administratie

Bjorn van Ekeren

Rayonmanager

Contact

Voor vragen, opmerkingen, complimenten of bijzonderheden kunt u het formulier invullen en we nemen dan graag contact met u op!

Cater Concept B.V.

Overkampsweg 14
8102 PH Raalte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn lid van: