Cater Concept in het onderwijs

Onderwijscatering

Cater Concept en VITAL

De formule VITAL staat voor een persoonlijke benadering in een eigentijdse omgeving, die aansluit op de allerlaatste trends en ontwikkelingen in food en non-food en de wensen van leerlingen, studenten, medewerkers en bezoekers. Zo gaan we van een leeromgeving naar een leefomgeving.

Met onze jarenlange ervaring binnen onderwijscatering in gedachten en het concept VITAL hebben wij een unieke positie. VITAL staat voor een persoonlijke benadering in een eigentijdse omgeving, die aansluit op de allerlaatste trends en ontwikkelingen in food en non-food en de wensen van de gasten. We zijn akkoordpartij van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (JOGG) en ons assortiment voldoet altijd aan de Richlijnen Eetomgevingen van Scholen (voorheen de Gezonde Schoolkantine).

Van leeromgeving naar leefomgeving

Wij stimuleren niet alleen gezonde voeding, maar vooral een gezonde balans in het leven. Lekker eten en drinken hoort daarbij. Wij richten ons op een gezondere leefstijl, waarbij zorg voor duurzaamheid, leren en bewegen een belangrijke plek hebben. De nudging en actieve inspiratie- en themaweken verleiden de studenten tot het maken van gezondere keuzes. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit plantaardige producten (vegetarisch en/of veganistisch). Zo bieden we een passend assortiment voor elke eetgewoonte en verlagen we direct de CO² voetafdruk.

Akkoord gezonde voeding op scholen

Wij zetten ons in om samen met u te kijken naar een zo gezond mogelijke schoolomgeving en stimuleren tot het maken van gezondere keuzes waar het eten en drinken betreft. Bij ons staat een lokale aanpak, persoonlijke aandacht en het bieden van een hoge kwaliteit centraal in de samenwerking.

Maatwerk
Geen schoolomgeving is hetzelfde en de vraag rondom eten en drinken is continu in beweging. Als specialist in maatwerk sluiten wij onze dienstverlening als geen ander aan op de cultuur binnen uw onderwijsinstelling. 

Met onze aanpak komen wij tot concrete oplossingen en verrassen wij onze gasten en partners. De resultaten van onze dienstverlening delen we in alle openheid, omdat we vinden dat je alleen zo optimaal kunt samenwerken.

Cater Concept verbindt!

Het gevoel van onze formule VITAL is een frisse, natuurlijke counter waar onze gasten kunnen kiezen uit eerlijke, heerlijke, lokale, gezonde en vooral ambachtelijke en verse producten. Met uiteraard vriendelijke prijzen voor iedere portemonnee.

En wat betekent dat voor u als partner?

Een volledige ontzorging door een professionele onderwijscateraar.

Verzorging personeelskamer

Voorzieningen in de personeelskamer, zoals de verzorging van de koffieautomaat, logistieke service, gebakservice of een broodjesservice.

Banqueting

Diplomeringen, een belangrijk moment voor school en student. Een borrel voor een jubilerende collega, vergaderservice of een verzorgd “thema” buffet.

Open dagen/evenementen

Tijdens de Open dagen van de school en andere evenementen ondersteunen wij hierbij graag en promoten de Gezonde schoolkantine.

Natuurlijk kunnen wij ook de complete automatenvoorziening voor uw locatie verzorgen volgens de richtlijnen Eetomgevingen voor scholen..

Kernwaarden

Gezondheid

We stimuleren een gezonde balans in het leven en promoten een gezondere leefstijl.

Duurzaamheid
Anders omgaan met de wereld en het milieu is de norm.

Inclusiviteit
Onze medewerkers zijn een afspiegeling van de maatschappij, zodat iedere leerling/ student, medewerker en bezoeker zich bij ons thuis voelt.

Local Heroes

Producten van lokale ondernemers, startups van jonge mensen en of eigen leerlingen/ studenten krijgen een podium. Zo steunen wij de lokale economie.

Samenwerking

Uw leerlingen/ studenten betrekken we actief bij onze innovaties en we bieden leerwerkplekken en stages aan.

Contact

Voor vragen, opmerkingen, complimenten of bijzonderheden kunt u het formulier invullen en we nemen dan graag contact met u op!

Cater Concept B.V.

Overkampsweg 14
8102 PH Raalte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn lid van: