Kernwaarden

Duurzaamheid

Het minder voedsel verspillen is een bijdrage leveren aan het behalen van de klimaatdoelstellingen en voldoende goed voedsel voor een groeiende wereldbevolking.

Door het optimaliseren van de reststromen, training op de locaties, het stimuleren van hergebruik producten en extra ruimte laten in de menucyclus voor restverwerking, zetten wij ons dagelijks in voor het terugdringen van voedselverspilling.

Onze mensen met passie voor eten en drinken

Dat betekent onder andere dat wij kansen geven aan mensen die zich betrokken voelen bij het werk en leuk vinden om alle gasten dagelijks te voorzien van eten & drinken.
Met onze mensen bouwen wij aan een stabiele en duurzame relatie. Onze medewerkers zijn foodprofessionals en weten wat ze doen. Wij stimuleren, enthousiasmeren en ontwikkelen.

Binnen onze teams is daardoor ook plek voor collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij steken tijd, energie en aandacht in het vinden van de perfecte match. De perfecte match kan de werkplek zijn, de werkzaamheden en/of de collega’s. Door deze werkwijze wordt de plaatsing een langdurige relatie binnen ons hechte team.

Partnerschap en

lokaal ondernemerschap

Cater Concept heeft een jarenlange ervaring op het gebied van eten & drinken en stimuleert langdurige samenwerkingen met partners die dezelfde passie delen. Hierdoor heeft Cater Concept samenwerkingen met lokale leveranciers, fabrikanten en logistieke verzorgers die een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij adviseren onze gasten om een positieve bijdrage te leveren door deel te nemen aan onze (landelijke) acties en inspiratieweken. Wij organiseren minimaal 3x per jaar activiteiten, zoals Eet geen dierendag, Nationale Week Zonder Vlees en de Dutch Food Week.

Wij promoten in overleg met u de duurzame catering, de betere menukeuzes en producten met duurzaamheidskenmerken die naadloos aansluiten op de levensstijlen, doelgroepen en voorkeuren binnen de locatie.

Contact

Voor vragen, opmerkingen, complimenten of bijzonderheden kunt u het formulier invullen en we nemen dan graag contact met u op!

Cater Concept B.V.

Overkampsweg 14
8102 PH Raalte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn lid van: